Én és én meg az Irén

2010.04.28. 21:27

Image Rise Free Image Hosting

 

Én és én meg az Irén

BDripHun - 2dbNAGYFILE
1gigás darabolások/JimCarrey/
hotfile/1952mb/avi/xvid/vígjáték/01:56:35

 Follow nagyfile on Twitter

 

1. rész: http://href.hu/x/c6c2
2. rész: http://href.hu/x/c6c3

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfile.blog.hu/api/trackback/id/tr591960485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bikicsu 2010.04.28. 21:27:45

Én és én meg az Irén
(Me, Myself & Irene)

Színes, szinkronizált amerikai vígjáték, 117 perc, 2000

rendező: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
forgatókönyvíró: Peter Farrelly, Mike Cerrone, Bobby Farrelly
zeneszerző: Lee Scott
operatőr: Mark Irwin
jelmeztervező: Pamela Withers
producer: Bradley Thomas, Peter Farrelly, Bobby Farrelly
látványtervező: Sydney J. Bartholomew Jr.
vágó: Christopher Greenbury

szereplő(k):
Jim Carrey (Charlie Baileygates/Hank)
Renée Zellweger (Irén)
Antony Anderson (Jamaal)
Mongo Brownlee (Lee Harvey)
Jerod Mixon (Shonte Jr.)
Chris Cooper (Gerke őrmester)
Robert Forster (Partington ezredes)

Bikicsu 2010.04.28. 21:30:31

Én és én meg az Irén

Megesett már, hogy két férfi ugyanabba a nőbe lett szerelmes. Az is előfordult, hogy két rendőr üldözte szerelmével ugyanazt a szőkeséget. Charlie szelíd, mint a bárány, vetélytársa, Hank viszont bosszúálló, perverz disznó. Valójában a két fickó egy és ugyanaz. A Rhodes Island-i rendőrség skizofrén járőrének kettéhasadt két fele ugyanazt akarja. Irénre történetesen más is vágyik: a maffia. Csak nem megkérni akarja a kezét, hanem levágni. A lány menekül, egyetlen segítsége a két barátja, akik, miközben szerelmüket óvnák, megpróbálják kiütni egymást a nyeregből.

Bikicsu 2010.04.28. 21:31:07

Én és én meg az Irén
(Me, Myself and Irene, 2000)

Charlie Baileygates már tizenhét éve szolgál rendőrként, és kiválóan végzi a munkáját. Megnyerő modorú, segítőkész, és szerető apja három fiának. Charlie azonban nagyon beteg: hasadt személyiség, és ha nem szedi rendesen a megfelelő gyógyszert, akkor felülkerekedik benne Hank, a másik énje. Hank mocskosszájú, verekedős, perverz, és iszik, mint a gödény. Szóval semmi, de semmi közös nincsen Charlie-ban és Hankben, kivéve, hogy mind a ketten Irénbe szerelmesek, a szökésben lévő gyönyörű nőbe. És kitör a harc Charlie és Hank között, hogy a hasadt személyiség melyik fele lesz a befutó Irénnél.

Nemzet: amerikai
Stílus: romantikus, vígjáték
Hossz: 116 perc

filmkatalogus.hu

Bikicsu 2010.04.28. 21:32:30

Megesett már máskor is, hogy két férfi ugyanabba a nőbe lett szerelmes. Az is előfordult már, hogy két rendőr üldözte szerelmével ugyanazt a szőkeséget.
Charlie (Jim Carrey) szelíd, mint a bárány, vetélytársa, Hank viszont leállíthatatlan, bosszúálló és a tetejébe egy perverz disznó. Ja, és ugyanaz, mint Charlie. Rhodes Island-i rendőrség kedvenc járőre ugyanis őrült kicsit. Skizofrén. De kettéhasadt két fele ugyanazt akarja: Irént (Renée Zellweger). Irénre történetesen más is nagyon vágyik: a maffia. Csak nem megkérni akarja a kezét, hanem levágni. A lány menekül, egyetlen segítsége pedig két barátja, akik, miközben szerelmüket óvnák, egymást próbálják kiütni a nyeregből: csak ehhez kénytelenek magukat ütni. Meg egy tehenet, aki a történet során vagy hat fejlövést kap. Még szerencse, hogy ugyancsak szívós a szegény állat...

Renée Zellweger:
"Jim egy zseni. Senkitől sem láttam eddig ezt a bravúrt. Lejátszottunk egy jelenetet és rögtön utána jött egy következő, ahol egy teljesen másik pasas volt a partnerem. Mintha nem is az lett volna, aki előtte pár perccel. A leghátborzongatóbb az volt az egészben, hogy a szemei is abszolút megváltoztak. Olyan volt, mint egy varázslat. És Jim bármikor meg tudta csinálni."

A Keresd a nőt! és a Dumb és Dumber alkotóinak vígjátéka most szinkronizált változatban is megjelenik.

Én és én meg az Irén
Me, Myself & Irene
amerikai film 2000
vígjáték

Szereplők:
Jim Carrey
Renée Zellweger
Anthony Anderson
Mongo Brownlee
Michael Bowman
Richard Jenkins
Robert Forster
Rendezők: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Gyártó stúdió: 20th Century Fox
Forgalmazza: InterCom
Hazai weblap
Hossz: 112 perc

mozi-dvd.hu
süti beállítások módosítása