Az esemény

2010.04.28. 18:24

Image Rise Free Image Hosting

 

Az esemény - BRRip-Hun - 1db letölthető NAGYFILE
hotfile/720p/avi/1.44GB/1:30:23/1280x692pixel

1 darabban letölthető, nem kell kitömöríteni sem,
elég a zip kiterjesztést letörölni a végéről!

 Follow nagyfile on Twitter

 

Film itt található: http://href.hu/x/c6br

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfile.blog.hu/api/trackback/id/tr341959945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bikicsu 2010.04.28. 18:27:12

Színes, magyarul beszélő, indiai-amerikai filmdráma, 91 perc, 2008
16 éven aluliak számára nem ajánlott

rendező: M. Night Shyamalan
forgatókönyvíró: M. Night Shyamalan
zeneszerző: James Newton Howard
operatőr: Tak Fujimoto
producer: M. Night Shyamalan, Barry Mendel, Sam Mercer
vágó: Conrad Buff

szereplő(k):
Mark Wahlberg (Elliot Moore)
Ashlyn Sanchez (Jess)
Zooey Deschanel (Alma Moore)
John Leguizamo (Julian)
Spencer Breslin (Josh)
Betty Buckley (Mrs. Jones)
Robert Bailey Jr. (Jared)

Bikicsu 2010.04.28. 18:27:50

Az eseménynek nincsenek előjelei, váratlanul éri Amerikát. Néhány pillanat leforgása alatt az emberek magatartásában gyökeres változás áll be. Senki sem tudja, mi okozta ezt, valami újfajta járvány sújtja az emberiséget? A biológiatanár Elliott számára az a legfontosabb, hogy a feleségével együtt biztonságos helyet találjon, ha egyáltalán létezik ilyen. Igaz, a házassága éppen válságban van, ám a feleségével, Almával úgy döntenek, hogy együtt menekülnek. Ennek során csatlakozik hozzájuk Julian, Elliott tanár barátja a kislányával. Együtt próbálják elérni Pennsylvania menedékét.

Bikicsu 2010.04.28. 18:29:02

Az esemény
The Happening
amerikai film 2008
akció, sci-fi, dráma

Amire olyan rég számítottunk, bekövetkezik. A természet megelégeli mindazt a gyötrődést, amit az emberi civilizáció mért rá és visszavág. És hamar kiderül, hogy még mindig ő az erősebb. Egy biológiatanár (Mark Wahlberg) - szakmájának és néhány szerencsés véletlennek köszönhetően – előre megsejti, hogy katasztrófa közeledik. Családjával együtt menekülni kezd, pedig nincs hova. Ha életben akar maradni, új tervet kell kieszelnie...

Szereplők: Mark Wahlberg, Zooey Deschanel, John Leguizamo, Spencer Breslin, Ashlyn Sanchez
Rendező: M. Night Shyamalan
Forgatókönyvíró: M. Night Shyamalan
Zeneszerző: James Newton Howard
Operatőr: Tak Fujimoto
Producer: M. Night Shyamalan, Barry Mendel, Sam Mercer
Vágó: Conrad Buff
Gyártó stúdió: 20th Century Fox
Forgalmazza: InterCom

Bikicsu 2010.04.28. 18:30:41

Az esemény (The Happening)

Mi történik? Miért? És ki nézi meg ezt a filmet? Az IMDB-n már 6 pont alatt van, és most, így megtekintés után csak azt mondhatom, hogy nem véletlenül. Innen is gratuláció mindenkinek aki megúszta spoiler nélkül, mert én besz*optam sajnos. És nem a trailerekre gondolok, hanem a filmbeli tényleges dolgokra. Nézés közben el sem hittem, hogy ezt valaki így leírta 2 hónappal ezelőtt. Akkor azt hittem poén, most meg egy kicsit dühös vagyok, bár a film mindenféle előzetes tudás nélkül is durván közepes.

Happening kritika

A történésekről igazából nem akarok túl sokat írni, mert minden egyes megtudott infó csökkenti az élményt. Legyen elég annyi, hogy a film címe teljesen a tartalomra utal. Valami történik, és emberek halnak meg. És akkor erről ennyit, oké?

A megvalósításról meg azt akartam mondani, hogy éljen az R besorolás, mert ezt vér nélkül elég nevetséges lett volna megcsinálni. Mondjuk Shyamalan kijelentette, hogy ilyen B-filmet akart, persze csak akkor, amikor már megjelentek az első negatív kritikák. Előtte meg a stúdió a filmen, és a sajtónak nem mutatták be, csak pár nappal a tényleges mozibakerülés előtt. Jó döntés volt? Szinte biztos vagyok benne, hogy igen. Ahogy feljebb említettem, az imdb pontszám folyamatosan esik, ahogy a trailerek által megetetett nép (a boxoffice eredmények alapján nem is kis tömeg) kijön a moziból és fellép a netre.

Az biztos, hogy Zooey Deschanel klubtagságomat megújítom majd a következő évre is, mert azok a szemek rabul ejtenek. Mark meg hozta a szokásos formáját. Annyira sokat nem kellett színészkedniük, lásd még a B-filmnek tervezte dolgot, így még a gyerekszínészek is könnyedén megbirkóztak a szerepükkel.
Az esemény értékelés
Ez részemről 4/10 lett. Ha tényleg semmit nem tudsz előre, akkor talán több lesz, bár a csattanó ígyis-úgyis katasztrófa. A 4 pont a film első harmadában levő baljós hangulat miatt jár, de onnan durva lejtmenet következik. A kommentek között valósznűleg rengeteg spoiler lesz. Ezúttal semmiképp nem tudom garantálni, hogy másképp alakul, így csak olyan olvassa el őket, aki már látta a filmet. Mondom, minden megszerzett infó csökkenti az amúgy sem túl magas élményt.

filmbuzi.hu
süti beállítások módosítása