Batman és Robin

2010.05.02. 18:58

Batman és Robin BRRipHun5.1 - 1db letölthető NAGYFILE/cd
hotfile/avi/2,16GB/124perc/720*400pixel/ac3/5.1/xvid

Image Rise Free Image Hosting

 

1 darabban letölthető, letöltés után nem kell kitömöríteni,
elég a zip kiterjesztést letörölni róla és nézhető is!  

Film megtalálható itt 2 cd:

http://href.hu/x/c769
http://href.hu/x/c76a

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfile.blog.hu/api/trackback/id/tr1001969245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bikicsu 2010.05.02. 19:02:31

Batman és Robin
(Batman & Robin)

Színes, amerikai akciófilm, 120 perc, 1997
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

rendező: Joel Schumacher
író: Akiva Goldsman
zeneszerző: Elliot Goldenthal
operatőr: Stephen Goldblatt
díszlettervező: Geoff Hubbard
jelmeztervező: Ingrid Ferrin, Robert Turturice
producer: Peter MacGregor-Scott
executive producer: Benjamin Melniker, Michael E. Uslan
látványtervező: Barbara Ling
vágó: Dennis Virkler, Fred C. Vitale

szereplő(k):
George Clooney (Batman/Bruce Wayne)
Chris O'Donnell (Dick Grayson/Robin)
Arnold Schwarzenegger (Mr. Freeze/Dr. Victor Fries)
Uma Thurman (Poison Ivy/Dr. Pamela Isley)
Alicia Silverstone (Batgirl/Barbara Wilson)
Elle Macpherson (Julie Madison)
Michael Gough (Alfred Pennyworth)
Pat Hingle (Gordon parancsnok)
John Glover (Dr. Jason Woodrue)
Vivica A. Fox (Ms. B. Haven)

Bikicsu 2010.05.02. 19:03:14

Batman és Robin
(Batman & Robin)

Hideg borzongás lett úrrá Gotham City-n, jeges rémület szorítja össze a városlakók szívét. És mint már annyiszor, az elkeseredett emberek egyetlen reménye a magányos éjjeli igazságosztó, aki a derengő hold fényében elindul a város felé... Batman azonban most egy fürge motoros, Robin kíséretében kel útra, hogy együttes erővel szálljanak szembe Mr. Jégcsappal és a gyönyörű, ámde végzetes szépséggel, Méregcsókkal, akinek csábítása halálos. Kettejük ellen a lehető leghatékonyabb csapatra van szükség, ezért Batman és Robin szövetsége hamarosan háromtagúvá bővül a bátor és ruganyos Batgirl személyében. Ez az éjjeli hármas hihetetlen járműveivel és minden képzeletet felülmúló fegyvereivel méltó ellenfélként száll szembe Gotham City eddigi legfélelmetesebb veszedelmével.

Bikicsu 2010.05.02. 19:03:59

Batman és Robin
(Batman & Robin, 1997)

Gotham City jéggé dermed félelmében. A pokoli titkokkal teljes sötétben Mr. Jégcsap és a romlás csábító virága, Méregcsók személyében minden eddiginél sötétebb erők szövetkeznek, hogy örökre hidegre tegyék a város polgárait. Ám a fekete égen feltűnik a denevérjel, és a Batmobil már suhan is a város felé. A rémület fagyos óráján ismét színre lép Batman és Robin, a jók védelmezői, a gonosztevők örök ellenségei.

Nemzet: amerikai
Stílus: akció, kaland, fantasy
Hossz: 138 perc

filmkatalogus.hu

Bikicsu 2010.05.02. 19:04:36

Batman és Robin
/ Batman & Robin /színes feliratos amerikai film / Fantasy, Folytatás, Franchise, Képregény, Szuperhős, Vígjáték / 1997 Rendezte: Joel Schumacher Főszereplők: Alicia Silverstone Arnold Schwarzenegger George Clooney Uma Thurman

Kritika:

Milyen strapás dolog Batmannak lenni! Nem elég, hogy mindenki rád vadászik, egyre rafináltabb ellenfeleid lesznek, és egyre nehezebb megőrizni az inkognitódat. Bár tény, Batman nem lenne Batman rosszfiúk nélkül, ehhez pedig egyre izgalmasabb gonoszokra van szükség. Kell a kihívás. Változnak az idők: hol van már az ártalmatlan jópofa Joker, a pingvinember és catwoman, az elmebeteg zseni Jim Carrey, vagy a kétarcú Tommy Lee Jones? Most itt van az agyafúrt jégvágó Arnold Schwarzenegger, maga a legyőzhetetlen Terminator és kis udvartartása, a mérgező (Poison Ivy) Uma Thurmannal az élen. A másik oldalon a meggyengült Batman kapott egy segédet, Robin személyében. Az apakomplexus leküzdendő megjelent Chris O’Donnell mintegy fia/társa a korosodó öregnek, akit állandó csere – Michael Keaton kétszer és a kiborító Val Kilmer – után immáron Ross doki (George Clooney) alakít. Meg kell hagyni sem jobb, sem rosszabb társainál. A modern kornak megfelelően új gúnya dukál a hősöknek – dögös izomdomborulatokat mutató golyóálló hacuka – és a felszerelés – kocsi, fegyver egyebek – is ütősebb.

Kell is a menő cucc, mert a legújabb ellenfél egy óvatlan pillanatban kíméletlenül lefagyaszt, és Arni esetében ezt vehetjük készpénznek. Ő tör most Batman és a város életére, és ismét csak egy hajszálon múlik a győzelem és pusztulás. Csak arra lennék kíváncsi, hogy egy ilyen macerás városban, mint Gotham City, ki a fene él még, mert akinek volt egy kis esze, az már Joker idejében elköltözött szebb vidékre. Ráadásul a város egyre komorabb képet mutat, a nap sose süt, piszkos sikátorok, kihalt utcák, az emberek az ablakok mögött rettegnek (vannak egyáltalán?). A rendőrök meg olyan pancserok, hogy manapság állandóan a Batman logót eregetik az égen.

Batman persze jön, hisz ez a dolga, mindig új nő próbálja elcsábítani, de úgy tűnik a szüzességi fogadalom nagyon erősen vésődött az agyába. Nem egyszerű pali, ellen tud állni a nem mindennapi Kim Basinger, Nicole Kidman, Elle Macpherson, Michelle Pfeiffer kvartettnek. Ugyanakkor a női kollekció (is) a csábításon túl csupán a díszlet része csakúgy, mint a város, sőt az ellenfelek is. A Batman és Robinban még inkább felvetődik a kérdés, hol vannak a szereplők a sok díszlet között? Mert a pompás színfalakon belül mintha nagy üresség lenne, az egész egy méregdrága show (mint a Showgirls), csak a résztvevők hiányoznak. Mert Arnie is csupán – röhejes, kétballábas – díszlet a jégjelmezében (mellesleg a megtépázott tekintélyű Terminator nem véletlenül kényszerült Batman filmbe annyi kudarccal a háta mögött…), Batman-Clooney érzékeny playboy, Robin pedig benőzött, úgyhogy ő szabadnapos.

A Batman és Robin igazi vizuális képregény. A silány szöveg és alakítások mellett próbáljuk azt képzelni, hogy mindez csupán 3D-s animáció. Úgy nem olyan kiábrándító.
süti beállítások módosítása